Tietoa meistä

Vuonna 1975 perustettu Pöytätennis 75 ry (PT 75) on nykyään Tampereen ainoa pöytätennisseura ja on yksi Suomen suurimmista sekä menestyksekkäimmistä pöytätennisseuroista. Viimeisin Suomen mestaruus on mestaruussarjan voitto vuodelta 2021. 

PT 75 oli merkittävässä roolissa, kun Euroopan veteraanien pöytätennismestaruuskilpailut järjestettiin Tampereella kesällä 2015.

Toiminta

PT 75 toivottaa uudet harrastajat ja erityisesti juniorit tervetulleeksi pöytätenniksen pariin. PT 75:n pöytätenniskoulussa pääset opettelemaanpöytätennistä, vaikka lajin salat eivät sinulle vielä olisikaan tuttuja.

PT 75 :n pöytätenniskoulu toimii Nääshallissa. Kun kuljet alas Nääshalliin ja pääkäytävää eteenpäin aina tilan päähän saakka, saavut viimein pöytätennispöytien luo. Harjoitusajat ja ryhmät löydät tapahtumat-sivultamme.

Pöytätenniskoulussa tarvitset sisäliikuntakengät ja mukavat liikuntavaatteet. Virallista peliasua ei vielä tarvita. Pöytätenniskoulujen ja muiden aktiviteettien kausimaksut löytyvät omalta alasivultaan.

Taitojen kehittyessä voit osallistua jatkoryhmän harjoittuksiin tai siirtyä harjoittelemaan seuran muiden aktiivipelaajien kanssa. Voit myös osallistua kilpailuihin esim. kansallisissa kisoissa ja/tai pelaamalla PT 75 :n joukkueissa, jotka osallistuvat liiton sarjatoimintaan.

Yhdistyksen säännöt, kokoukset muistiot ja muut

Muut liitteet